Spring naar inhoud

Tienercarnaval 2024 praktische info

Prijzen

Entree€ 2,50
Consumptiemunten€ 0,75
Toiletgebruik€ 0,10
GarderobeGratis!

Toiletgebruik en consumptiemunten kunnen alleen afgerekend worden met contant geld, wisselgeld is aanwezig. Munten kunnen achteraf weer ingeleverd worden voor contanten.

Tijden

Tienercarnaval vind 3 avonden plaats. 11, 12 en 13 februari 2024. De zaal opent 19:00 en sluit 23:00.

Voor de veiligheid mogen ouders niet de zaal in om de kinderen op te halen, meestal wachten de kinderen zelf al bij de ingang. Als een kind nog niet bij de ingang is bel ze, vraag een vriend/vriendinnetje ze te halen of vraag een vrijwilliger (te herkennen aan een blauwe trui) om het kind om te roepen.

Locatie

Tienercarnaval 2024 vind plaats in theater en cultuurhuis de Eendracht. Let goed op bij het afzetten van kinderen dat er rondom de Eendracht eenrichtingsverkeer geldt.

Adres:
De Eendracht
Sint-Annastraat 60
5421 KC Gemert

Vlak bij de ingang is een fietsenstalling die bewaakt wordt met camera's, Tienercarnaval heeft echter geen toegang tot deze camera's, als camera beelden opgevraagd moeten worden dient je hiervoor contact op te nemen met de Eendracht zelf.

Dit mag er niet

In verband met de veiligheid van de kinderen en de fragiele theater vloer in de eendracht zijn er een aantal dingen expliciet niet toegestaan. De rest van de regels is te vinden in de huisregels.

  • Kauwgom
  • Confetti (serpentines is wel toegestaan)
  • Silly string
  • Party poppers of andere confetti
  • Vapes en elektronische sigareten