Spring naar inhoud

Prijzen Tienercarnaval 2023

Ook wij krijgen vragen of ook onze prijzen gestegen zijn. We proberen Tienercarnaval altijd zo (financieel) toegankelijk mogelijk te houden en daarom kopen we slim in en onderhandelen over de prijzen. Ook de mensen die op ons stemmen tijdens de Rabobank ClubSupport actie dragen hun steentje hieraan bij! Maar ook mede door onze sponsor Swinkels (Dr. Foots) houden wij onze prijzen laag.

In 2023 is de entree € 2,50, dat is een verhoging van slechts € 0,50. Consumptiemunten zijn nog steeds € 0,50, de prijzen van drinken (bv ranja, Spa blauw, sinas, cola, cola light, cassis, Foots, appelsap enz.) en wat lekkers (bv chips, snoep, koek, repen, lolly's) zitten tussen de 1-3 munten. Water en ranja is bv te krijgen voor 1 munt, fris is 2 munten.

Een overzicht van de prijzen:

  • Entree : € 2,50
  • Consumptiemunt : € 0,50
  • Toilet bezoekmunt : € 0,10
  • Garderobe : Gratis!

Consumptiemunten van andere jaren kunnen nog steeds gebruikt worden. Dit geld voor de rode Tienercarnaval munten, alsmede voor de paarse Footloose munten. Ongebruikte munten kunnen omgewisseld worden voor hun waarde in geld.

Pinnen is helaas niet mogelijk, zowel de entree als consumptiemunten moeten contant afgerekend worden. Dit willen we in de toekomst wel mogelijk maken.