Spring naar inhoud

Persbericht: Tienercarnaval is er helemaal klaar voor!

Nog even geduld en de deuren van De eendracht gaan weer wagenwijd open! Op zondag 19, maandag 20 en dinsdag 21 februari 2023 zijn wij er weer helemaal klaar voor..... Tienercarnaval editie 2023 gaat dan van start!

DJ Jorizzz en DJ Dennis Double U lopen zich nu al warm om jullie te voorzien van de vele welbekende leuke carnavalshits, maar natuurlijk ook andere soorten muziek van bijvoorbeeld: Top 40, trance, house, R&B, HipHop, wat jij maar wil, we zetten de boel op z’n kop, als het maar gezellig is!

Win-actie: we hebben zoals bekend een win-actie. Ga naar onze Facebook pagina en stuur een PB met het antwoord op de vraag: In welk jaar is Tienercarnaval ontstaan .... De reacties stromen fors binnen. Vele goede antwoorden maar ook vele antwoorden die niet kloppen. We laten deze actie nog even doorlopen, en trekken dan de winnaars uit de goede inzendingen. Wat er ookal weer te winnen is? Een golden ticket, daarmee kom je gratis binnen en als extra krijg je ook nog gratis consumptie munten!

Over consumpties gesproken, we willen Tienercarnaval voor alle jeugd van 10 t/m 15 jaar toegankelijk en betaalbaar houden. Je betaald € 2,50 entree, daarna kun je voor € 0,50 per stuk consumptie munten kopen. We hebben al wat te snoepen en drinken vanaf € 0,50 dus voor ieder wat wils!

Ook snappen we dat na een paar uur carnaval vieren je zomaar honger zou kunnen krijgen. Ook dat gaan we betaalbaar én lekker voor je oplossen tijdens onze snack momenten!

Goed om te weten: tijdens Tienercarnaval willen we géén confetti binnen. Dit kan in ogen komen en geeft ook nog eens een hoop moeilijk op te ruimen rommel. Niet doen dus! Wat we tegen komen nemen we in.

Ook handig om te weten, de entree kost dus € 2,50, een consumptie munt kost € 0,50 per stuk. Wil je naar de WC dan haal je voor € 0,10 een WC muntje. Verder is de garderobe gratis!

Elke avond zullen andere Gemertse Jeugd Hoogheden en hun dansgarde van de Gemertse Carnavals verenigingen ons een bezoek brengen. Op zondag zullen dat cv De Vuurvreters zijn, op maandag gcs De Drumknaauwers en op dinsdag cv De Lolbroeken.

Ook kun je zomaar een prijs winnen als best verklede jongen of meid of misschien wel groep. Zondag maak je in ieder geval al vast kans als best verklede groep !

Dusssssssss .... Zondag 19, maandag 20 en dinsdag 21 februari 2023 van 19.00 tot 23.00 uur en de entree is € 2,50. Maarrrrr we zijn rook, alcohol, confetti ennnnn ouder vrij, ff kieke is er nie bij, wat dacht jij!

Zorg dat je er bent! Dit mag je niet missen!