Spring naar inhoud

Nieuws

We kregen vragen of het mogelijk is, of mogelijk gemaakt kan worden om te pinnen tijdens Tienercarnaval. Helaas is dat op dit moment echter niet mogelijk. De entree en de consumptie munten dienen contant afgerekend te worden.

De reden dat pinnen niet mogelijk is heeft er mee te maken dat we Tienercarnaval zo goedkoop mogelijk willen houden. De kosten van pintransacties zijn te hoog voor de lage prijzen die we hanteren.

Omdat er vraag naar is gaan we toch kijken om het mogelijk te maken voor de komende edities van Tienercarnaval. We streven er naar om volgend jaar al met pin te kunnen betalen.

Nog even geduld en de deuren van De eendracht gaan weer wagenwijd open! Op zondag 19, maandag 20 en dinsdag 21 februari 2023 zijn wij er weer helemaal klaar voor..... Tienercarnaval editie 2023 gaat dan van start!

DJ Jorizzz en DJ Dennis Double U lopen zich nu al warm om jullie te voorzien van de vele welbekende leuke carnavalshits, maar natuurlijk ook andere soorten muziek van bijvoorbeeld: Top 40, trance, house, R&B, HipHop, wat jij maar wil, we zetten de boel op z’n kop, als het maar gezellig is!

...lees verder "Persbericht: Tienercarnaval is er helemaal klaar voor!"

Ook wij krijgen vragen of ook onze prijzen gestegen zijn. We proberen Tienercarnaval altijd zo (financieel) toegankelijk mogelijk te houden en daarom kopen we slim in en onderhandelen over de prijzen. Ook de mensen die op ons stemmen tijdens de Rabobank ClubSupport actie dragen hun steentje hieraan bij! Maar ook mede door onze sponsor Swinkels (Dr. Foots) houden wij onze prijzen laag.

In 2023 is de entree € 2,50, dat is een verhoging van slechts € 0,50. Consumptiemunten zijn nog steeds € 0,50, de prijzen van drinken (bv ranja, Spa blauw, sinas, cola, cola light, cassis, Foots, appelsap enz.) en wat lekkers (bv chips, snoep, koek, repen, lolly's) zitten tussen de 1-3 munten. Water en ranja is bv te krijgen voor 1 munt, fris is 2 munten.

...lees verder "Prijzen Tienercarnaval 2023"

Tienercarnaval probeert al jaren carnaval voor kinderen zo toegankelijk mogelijk te houden.

Dit jaar heeft Tienercarnaval 15 entreekaarten geschonken aan Kledingbank Gemert om weg te geven onder gezinnen die het goed kunnen gebruiken.

Kledingbank Gemert ondersteund al jaren gezinnen die het financieel wat minder hebben. De gratis entreekaarten geven juist die kinderen ook de mogelijkheid om toch carnaval te vieren met hun vrienden, vriendinnen en klasgenoten.

Helaas kunnen we ook in 2022 tienercarnaval niet door laten gaan vanwege de huidige corona pandemie en de daarbij geldende maatregelen. Met het oog op het hoge aantal besmettingen, met name onder kinderen voelt het niet verantwoord om Tienercarnaval te organiseren.

Ook wanneer Tienercarnaval wel door kan gaan met de op dat moment geldende maatregelen en cijfers zal het niet snel een normale carnaval zijn en zal het feestgebruis nog niet echt leven.

We hebben goede hoop dat Tienercarnaval in 2023 wel weer gewoon doorgaat en weer gezellig carnaval kunnen vieren!

Op 28 januari 2021 is de oprichtster van Tienercarnaval Gemert, Willemien Verhoeven-Donkers, na een kort ziekbed overleden.

Op 28 januari 2021 is de oprichtster van Tienercarnaval Gemert, Willemien Verhoeven-Donkers, na een kort ziekbed overleden.

Na de kerstbomenverbranding in 1992 is Willemien aan de slag gegaan om een jeugdcarnaval op te zetten voor de kinderen in Gemert en omgeving. Binnen één week had ze een locatie, een discotheek en een 30 tal vrijwilligers opgetrommeld en was het jeugdcarnaval geboren.

...lees verder "Willemien, oprichtster Tienercarnaval overleden"